top of page
Anpassade tjänster 1.jpg

Anpassade tjänster

Oförutsedda och komplexa problem, så som dålig bergkvalitet, förbisedda känsliga anläggningar, oroade tredjemän och förseningar hos leverantörer och entreprenörer, kan påverka projektets planering och budget. Vi är alltid beredda att tillsammans med Er ta fram skräddarsydda tjänster som åtgärdar dessa problem, för att underlätta Ert projekt och reducera Er arbetsbörda.


Utöver våra standardtjänster erbjuder vi även konsultation inom ett flertal andra teknikområden, med hjälp av våra samarbetspartners. Byrån Berg- och Sprängteknik har nära kontakt med ett flertal välrenommerade företag inom olika angränsade teknikområden, som kompletterar våra interna tjänster på ett väldigt bra sätt. Genom dessa samarbeten kan vi erbjuda Er ett komplett paket med konsulttjänster, som effektiviserar Era projekt och minimerar Er handpåläggning.

​Här följer ett urval av våra kompletterande tjänster;

Mätteknik. Vi erbjuder ett urval av mättekniska tjänster inom bland annat vibrationsmätning, bullermätning, stomljudsmätning, mätning av luftstötvågor, vattenprovtagning, produktionsmätning, inmätning, avvägning, laserscanning och drönarmätning.

Syneförrättning. Vi erbjuder syneförrättningstjänster av bostäder, anläggningar och betongtunnlar samt besiktning av rökkanaler.


Geo/Hydro/Berg. Vi erbjuder konsulttjänster inom bland annat geoteknik, hydrologi och bergmekanik.

​Letade Ni efter en annan tjänst? Ingen fara. Vi är alltid beredda att
ta fram anpassade tjänster för just Era behov, och listan med våra samarbetspartners växer ständigt. Välkomna att 

bottom of page