top of page
IMG_20220131_105107_HDR.jpg

VARFÖR SKA NI RINGA BYRÅN?

Byrån Berg- och Sprängteknik grundades med tanken att erbjuda Kunden en mer personlig rådgivning, anpassad efter verkligheten snarare än skrivbordet, och med fokus på att lösa kundens problem på plats.

VARFÖR SKA NI RINGA BYRÅN?

1

Kvalitet, flexibilitet och smidighet

Dessa är våra ledord som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi vill att Kunden alltid ska få en högkvalitativ produkt, att samarbetet är flexibelt och anpassat efter verkligheten, och att alla kontaktytor mellan oss och Kunden ska vara så smidiga de kan vara.

3

Fokus på problemlösning, inte pappersarbete

Korrekt dokumentation är otroligt viktig och vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet på våra rapporter, men fokus bör ändå ligga på problemlösning och flyt i produktionen, framförallt vid oplanerade stillestånd. Vi fastnar inte i rapportskrivning och dokumentation utan hjälper Kunden att hålla projektet igång, och fokuserar sedan på pappersarbetet.

2

Konsultation på plats, med kort varsel

När det oplanerade inträffar och projektet stannar upp är den huvudsakliga uppgiften att få igång produktionen igen så snabbt och säkert som möjligt, och bästa sättet att göra detta är nästan alltid genom att komma ut på plats och arbeta direkt med Kunden och entreprenörerna. Vi är alltid beredda att med kort varsel infinna oss på projektet och hjälpa Kunden att få produktionen att flyta.

5

Samarbete är A och O

Ensam är sällan stark och vi vet att samarbete är nyckeln för ett lyckat projekt. Vi lägger därför fokus på att bibehålla nära kontakt med beställarorganisationen, utnyttja entreprenörernas kompetenser och förmågor, samt att inte kliva utanför våra expertområden och därmed lova sådant som vi inte kan hålla. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi lösa Kundens problem, och vi är alltid ärliga med att informera när en uppgift ligger utanför våra kompetenser.

4

Verklighetsförankrade lösningar, inga skrivbordsprodukter

Berg är ett nyckfullt material och vi vet att det som ser bra ut på pappret sällan stämmer överens med verkligheten. Vi anpassar därför våra tjänster och leveranser för att implementeras i verkligheten ute på berget, inte för att se snygga ut i dokumentskåpet eller projektportalen.

Detta är ditt vittnesbördscitat. Ge dina kunder scenen att berätta för världen hur bra du är!

Fredrik - Skanska

Detta är ditt vittnesbördscitat. Ge dina kunder scenen att berätta för världen hur bra du är!

Jesse - SWECO

Detta är ditt vittnesbördscitat. Ge dina kunder scenen att berätta för världen hur bra du är!

Olle - JM

bottom of page